Ahojte,
som clenom baseballoveho klubu SEALS Kosice. Nas klub funguje 14 rokov v podstate bez oficialneho ihriska. Mali sme isty cas zmensene ihrisko na ZS Druzicovej, ale po nezhodach s vtedajsim riaditelom sme sa rozhodli od tohoto riesenia upustit. Dnes je to cele zarovnane, predlzene (ako sme to potrebovali my) a ide sa tam nieco stavat. Neviete nahodou niekto co?
Takze uz dobrych par rokov fungujeme bez muzskeho ihriska, trenujeme na softballovom (zmensenom) ihrisku na Vysokoskolskej ulici (na ktorom mozu hrat ligu iba deti). Tento rok sme po dohode s Levicami postavili spolocne muzske druzstvo, ktore bude hrat medzinarodnu sutaz. Tak isto nase juniorske druztvo, ktore hra celoslovensku juniorsku sutaz neodohra ani jeden zapas doma. Takze jedina vec co nas brzdi vo vyvoji je chybajuce ihrisko.
Po dlhorocnej snahe sme nasli vyhovujucu plochu za halou Cassosport. Je to mestsky pozemok, uzemny plan je vyhovujuci. Ako tak pozeram tie vizualizacie rekonstrukcie haly Cassosport - v tych miestach, kde ma byt to futbalove ihrisko je vo vizualizacii stadionu MFK parkovaci dom. Momentalne je vlastnikom tychto parciel MFK. Presne kus z tejto parcely by sme potrebovali na oficialne ihrisko na ktorom by sa mohli hrat ME mladsich kategorii. Momentalne zistujeme, ci by to bolo mozne uskutocnit.
Ja sa len chcem spytat Vas ludi, ktori sledujete tieto projekty, ako sa vy k tomuto staviate, ci sa Vam paci tato myslienka a ako sa celkovo staviate k takemuto u nas nie velmi popularnemu sportu? Resp. by ma zaujimali nejake Vase napady na vhodnu lokalitu. Bol by som velmi rad keby nam niekto vedel s niecim pomoct.