Polyfunkčný dom Mlynská

Cassovar, Central Park, Vyšné Opátske ...

Polyfunkčný dom Mlynská

Poslaťod admin v Sob Apr 05, 2008 12:43 pm

Účelom výstavby Polyfunkčného domu na Mlynskej ulici je vytvoriť vhodné priestorové podmienky pre jej užívateľov aj návštevníkov a v konečnom dôsledku realizovanie objektu, ktorý kompozične, funkčne a esteticky uzatvára a dopľňa toto veľmi dôležité miesto v nástupe do historického jadra a centra mesta.

Objekt bude slúžiť na administratívnu prevádzku s doplnkovými funkciami ako bývanie a služby s priamým kontaktom zo vstupnej haly. V tejto časti sa uvažuje s umiestnením strediska pre služby zákazníkom, ďalej umiestnením bankovej filiálky a espressa prístupného zo strany od Mlynskej ulice. Na zvýšenom podlaží bude sú bankové priestory, na 2. a 3. NP sú nájomné kancelárie, na 4. a 5. NP sú nájomné byty a na 6. NP je reštaurácia s vyhliadkou na úrovni 7.NP na panorámu starého mesta.

Viac tu
Obrázok užívateľa
admin
Site Admin

Re: Polyfunkčný dom Mlynská

Poslaťod Steri v Ned Apr 13, 2008 11:34 am

Jedna s posledných lukratívnych voľných plôch v samotnom centre mesta. Vizualizacie su celkom pekne. bude problem tam hocico postavit, pretoze v tesnej blizkosti je jakabov palac, a nova budova bude musiet byt velmi citlivo zasadena do tohto miesta.. Som zvedavy ako sa s touto ulohou popasuju architekti. viem ze vizualizacie uz su na tejto stranke- su to konecne vizualizacie? alebo len prvotne..
Steri

Poslaťod Fragile v Str Apr 16, 2008 2:35 pm

objekt sa uz stavia takze je to vizualizacia konecneho projektu
Fragile

Poslaťod ktulu v Štv Apr 17, 2008 8:37 pm

pravdu povediac ta vizualizacia ma dost desi, hlavne ta stresna cast teda. Myslim ze na takom lukrativnom fleku mohlo vzniknut daco podstatne kvalitnejsie.
ktulu

Poslaťod astley v Štv Apr 17, 2008 8:48 pm

ktulu Napísal:pravdu povediac ta vizualizacia ma dost desi, hlavne ta stresna cast teda. Myslim ze na takom lukrativnom fleku mohlo vzniknut daco podstatne kvalitnejsie.
Nezabudaj ze ta strecha musi splnat funkciu panoramitickeho vyhladu pre navstevnikov restauracie ;) Tym nechcem povedat ze by sa to nemalo prepracovat.
Obrázok užívateľa
astley

Poslaťod delorme v Štv Apr 17, 2008 8:55 pm

Mne tam najviac chyba inovacia co sa tyka fasady domu. Vedel by som si predstavit aj inak riesene. Pravdepodobne nadvazuje na uz existujuci dom na Stefanikovej, ktory tiez v sucasnosti prerabaju.
delorme

Poslaťod ktulu v Pia Apr 18, 2008 12:36 am

aj s tym aby bola hore vyhliadka to mohly rozumnejsie a estetickejsie vyriesit :oops: nakoniec ak to ma byt na ukor vzhladu, tak nech tam radsej ziadnu vyhliadku nerobia, nechcem si predstavit jak bude hlavne ta sklenena kocka na rohu, vycnievat a rusit panoramu, trebars z veze domu to bude si myslim dost vidno.
Inac mam dojem ze na dom na stefanikovej nenadvezuje. inac to bol kedysi hotel a svojho casu najmodernejsi v ke, a bol tam tiez prvy vytah v ke
ktulu

Poslaťod Steri v Sob Apr 19, 2008 1:54 pm

Fragile Napísal:objekt sa uz stavia takze je to vizualizacia konecneho projektu

viem ze sa objekt uz stavia, no stavia sa ten objekt vzadu. to co je vpredu na vizualizaciach sa este len ma stavat v buducnosti.. alebo sa mylim?
Steri

Poslaťod Fragile v Sob Apr 19, 2008 2:34 pm

mylis, to co je vzadu uz v podstate finisuje, plot uz je aj na mlynskej a stefanikovanej, trci do chodnika a je tam velky vykop, uz to vo velkom bezi
Fragile

Poslaťod kelimok v Ned Máj 04, 2008 12:39 pm

cerstve foto z mlynskej.....rano vyliali dole prvy beton
http://img397.imageshack.us/img397/3876/dscf2920uk9.jpg
kým múdry premýšľa, hlúpy urobí...
Obrázok užívateľa
kelimok

Ďalší

Späť na Polyfunkčné

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia