od Fragile v Štv Apr 17, 2008 4:15 pm
ono je pravda ze je tam vela tych chodnikov betonovych, zbytocne... ale idea parku v ktorom aktivne zijes oddychujs apouzivas park je perfektna, nehovorim ze tento projekt to zvlada najlepsie, urcite najlepsie navrhy su kobanove a este ten malinovskeho, ta drevena veza je dobra, ale nie to som chcel, ze ta myslienka vyuzitia parku, predsa park nieje les, a musi mat funkcne zony, na jednej strane travnate luky kde mozes len tak lezat, piknikovat atd atd, potom nejake aleje kde sa prechadzas, vyssie stromy atd, a potom funkcie ktore prijmu ludi chodit do tohto parku ako na miesto nielen pasivneho oddychu kde sa ti budu ludia prechadzat v nedelnych satach, ale kde si rano vyjdu ludia na bicykel predtym nez pojdu do prace, kde si pojdu zabehat, korculovat sa, skejtovat, ktovie co este, nejake loptove hry, no a dolezite su miesta na kulturu pretoze kultura realizovana v takom prostredi ma pre mna velmi lakavu prichut, preto tam treba nielen stromy a travu ale ine plochy, ktore maju vela funkcii ale urcite to treba robit citlivejsie ako to robi tento navrh, este by som spomenul ze ak by sa realizoval projekt v maximalnej velkosti, teda od moldavskej cez sladovnu az k nemocnici a potom k triede snp od sladovne, tak naozaj treba ratat s chodnikmi pre pesich ,ale ostatne musia byt oddelene, cyklisti korculiari pesi imobilni to ty bol chaos