Park nad sladovňou

Knižnica Technickej univerzity v Košiciach, pohotovosť ...

Re: Park nad sladovňou

Poslaťod AdianSK v Pia Máj 09, 2008 5:56 pm

No ja som len zvedavý kto sa bude o všetky rekreačne parky ako tento starať, ved taký park keď sa chceme podobať západu musí byť kosený pravidelne aby mal fasádu, nie tak ako sa to robilo doteraz.
AdianSK

Poslaťod kelimok v Pia Máj 09, 2008 9:55 pm

ludia ten park tam nedokaze byt ked sa nevedia postarat o mestsky park....a postarat sa o tento mi pride ovela zlozitejsie ako teraz o mestsky....
ved fontana na sennom trhu doteraz asi 6rokov nefungovala, teraz ju opravili zazrakom a strieka nakrivo, takisto fontana v mestskom parku je sidlo cigaňov, Su tam roz*ebane sedacky uz roky a fontana strieka ked panbožko chce.......taky fajny flek by to mohol byt....
kým múdry premýšľa, hlúpy urobí...
Obrázok užívateľa
kelimok

Poslaťod cudzinec v Pia Júl 31, 2009 11:18 am

Už sa začalo niečo diať s Parkom nad sladovňou?

Inak súhlasím s tebou Kelimok, že košické parky sú v katastrofálnom stave. Smutné, že ich má mesto len pár a nedokáže sa o ne dostojne postarať. Tak pribudne ešte jeden, ktorého budúcnosť bude neistá... ja jednoznačne podporujem zelené plochy v meste a bol by som rád ak by park vznikol a ĺudom sa páčil. Bolo by fajn aby si ho ľudia obľúbili a bol aktívnou časťou mesta... neviem prečo, ale osobne som priveľmi a nerad až príliš skeptický k tomuto projektu.
cudzinec

Predchádzajúci

Späť na Ostatné

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia