Europark

Cassovar, Central Park, Vyšné Opátske ...

Re: Europark

Poslaťod Fragile v Pon Apr 14, 2008 4:26 pm

no rozhodujuci je najma naletovy kuzel, lebo v nom priamo nesmie nic stat, a ten ma teda poriadne velky polomer, a takisto pod nim nesmu byt nejake druhy budov, neviem ako to presne je... ale podstata je v tom, ze v uzemnom plane sa s nicim takym nerata, a bola by skoda dovolit postavit budovu iba preto ze nejakych sposobom vynimocna, v tomto pripade iba vyskou, co mna osobne az tak nenadchyna, pretoze je hlupe drat sa hore ked je este kam stavat do sirky, aj ked vyskove budovy maju svoj urbanisticky aj architektonicky vyznam a su svojim sposobom odrazom ekonomickej vyspelosti, no styl akym sa stavaju v BA hovori naopak o totalnej kulturnej a spolocenskej nevyzretosti, nepripravenosti a amaterizne v oblasti komunalnej politiky. takze som zato ze radsej pockat na zakotvenie do uzemneho planu, a takto vytvorti nejaky downtown s priatelnym skylineom, nie ze jedna 100m budova bude severe, druha na opatskom a tretia na jazere, a medzi nimi od polnohospodarskych budov cez kostoly az k smetisku..
Fragile

Poslaťod astley v Pon Apr 14, 2008 7:56 pm

No dobre hovoris.Treba urcite najst vhodnu lokalitu pre vyskove budovy,lebo tie do metropol urcite patria ;)
Obrázok užívateľa
astley

Poslaťod Steri v Sob Apr 19, 2008 1:59 pm

ale vyskovky nemozu predsa stat niekde na okraji mesta. ved to zavisi od ceny pozemkov, nie? ked nie je pre investora vyhodne stavat do sirky tak ide do vysky.. a take lokality v ke musia byt len v blizkosti centra mesta. teda len v areali byv magnezitky (ale tam to je kus odveci..), pri hl.stanici alebo v blizkosti jantarovej, ale tam je zasa vela kolajnic..
Steri

Poslaťod Fragile v Sob Apr 19, 2008 2:37 pm

Steri Napísal:a take lokality v ke musia byt len v blizkosti centra mesta. teda len v areali byv magnezitky (ale tam to je kus odveci..), pri hl.stanici alebo v blizkosti jantarovej, ale tam je zasa vela kolajnic..

no a presne preto je potrebne vypracovat podklady, rozobrat to a zakotvit do uzemneho planu, ja som preto rad ze taka skupina ma vzniknut, alebo vznika
Fragile

Poslaťod Steri v Sob Apr 19, 2008 4:51 pm

Fragile Napísal:
Steri Napísal:a take lokality v ke musia byt len v blizkosti centra mesta. teda len v areali byv magnezitky (ale tam to je kus odveci..), pri hl.stanici alebo v blizkosti jantarovej, ale tam je zasa vela kolajnic..

no a presne preto je potrebne vypracovat podklady, rozobrat to a zakotvit do uzemneho planu, ja som preto rad ze taka skupina ma vzniknut, alebo vznika

aka skupina? myslis skupina ludi, kt vypracuju tu studiu?
Steri

Poslaťod Fragile v Sob Apr 19, 2008 5:13 pm

na utvare hlavneho architekta ma vzniknut taka skupina
Fragile

Poslaťod astley v Pon Apr 21, 2008 9:03 pm

Fragile Napísal:na utvare hlavneho architekta ma vzniknut taka skupina
No len ci sa toho dozijeme :D Lebo v Ke sa navsetko len frfle a nic nestavia :shock:
Obrázok užívateľa
astley

Poslaťod Fragile v Pon Apr 21, 2008 9:41 pm

myslim ze hey :D
Fragile

Poslaťod astley v Uto Apr 22, 2008 8:19 pm

Fragile Napísal:myslim ze hey :D
Ked dostane nieco do kapsi tak hey :lol:
Obrázok užívateľa
astley

Poslaťod Steri v Str Apr 23, 2008 9:06 am

astley Napísal:
Fragile Napísal:myslim ze hey :D
Ked dostane nieco do kapsi tak hey :lol:

zalezi kolko jej daju.. podla mna sa s kazdym investorom dohodnu na nejakom percente z investicie ked mu schvalia danu vyskovku.. joj tak velmi by som xcel byt v tej komisii :D
Steri

PredchádzajúciĎalší

Späť na Polyfunkčné

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia