Dominikánske námestie

City Hotel, Dominikánske námestie, Hilton ...

Re: Dominikánske námestie

Poslaťod eva v Ned Máj 18, 2008 11:40 am

ze kto dotuje cinefil? cinefil kvoli tomu hotelu zatvoria, ak neviete. mame v kosiciach vela kultury a este viac filmovych klubov, tak preco by sme si nemohli dovolit jeden pre peniaze zrusit vsak? mate asi klapky na ociach vazeni, ked si myslite, ze dominikani su svatí, a ide im o dobro aj niekoho ineho nez ich samotnych. filmy, co sa premietaju v cinefile nevyberaju dominikani, a nechcite vediet, kolko ich nebolo premietnutych. nemate potuchy, ake je vnutorne fungovanie cinefilu a bratov dominikanov. nehadzem ich do jedneho vreca, su tam aj mili ludia, ktorí tam su z presvedcenia, ale bohuzial práve tí nemajú moc rozhodovat. co sa tyka pracovných miest v hoteli, rada by som videla, ako niekto zamestná tie zeny co maju 2 roky do dochodku... nejde len o ne - vyhodia vsetkch ludi z cinefilu. s tým kostolom som to samozrejme nemyslela doslova, to hadam pochopili aj tí menej inteligentní. hoci, podla tých reakcií... a ze "ziadny farár by si nedovolil kradnút"??? tak to zase pobavilo mna.. niekto zjavne zije na inej planete. nenapisala som nic v zmysle, ze ta budova je nadherna, neviem, preco mi tu niekto vklada do ust take veci. v kazdom pripade, mal by si sa ist pozriet do vnutra, do cinefilu. myslim, ze to ma daleko od "soc." interieru. ak mate taky problem s alkoholickou mladezou, nie je nic lepsie, ako zrusit jedine kvalitne kulturne centrum v meste. nech ta generacia po nich nema uz naozaj kam chodit. potom urcite nebudu na uliciach pit. ak tam ten hotel bude, deti pit neprestanu, iba sa presunu inam. taketo veci treba riesit, nie ich "premiestnovat" tam, kde nebudu na ociach. mojim cielom nie je presvedcit vas, a ani to nejde, pretoze nevidite pozadie toho co, a preco sa deje. len sa nemozem pozerat, ako to tu kazdemu pripada ako uzasny napad, bez ohladu na to, ze nema dostatocne informacie na to, aby to mohol objektivne zhodnotit. idealne je, ked si kazda mestska cast necha vypracovat kompetentnu urbanisticku studiu, co sa kde moze stavat atd., co je vsak vacsinou povazovane za drahe a zbytocne. na tychto studiach sa podielaju urbanisti, sociologovia, ekonomovia, ... ale nasi mudrlanti sa rozhoduju sami, laicky. samozrejme, pri tomto sposobe sa otvaraju moznosti aj nie celkom "koser" metodam... co moze viest okrem ineho aj k tomu, ze zástupca starostu mestskej časti sa tvári, ze o nicom nevie, no v konecnom dosledku sa aj on na tom nabalí. chcela by som vidiet, ako "nedá povolenie" na stavanie... som prekvapená, že je tu tolko slepých ludí.. uvazujem, ci je to naozaj, alebo len nechcete vidiet, alebo ste rovnakého naturelu, ako vsetci títo " bezúhonní" špekulanti.. neviem, kde zijete...
eva

Poslaťod AdianSK v Ned Máj 18, 2008 12:26 pm

No a ja som myslel že je tu topic o hotely nie o tom ako kto ignoruje alebo neignoruje a kto kolko za čo berie, keď tak dajte topic na to vyhradeny, kazi to celu diskusiu. u.ve.do.mte.sa.
AdianSK

Poslaťod Steri v Pon Jún 02, 2008 9:17 pm

for eva:

ziadny cinefil sa urcite nebude rusit kvoli tomu hotelu. zrusi sa predajna potravin ako aj to byvale knihkupectvo. tot vsjo.

vobec nesom nicim zaslepeny, jasne ze vsade je korupcia. ja som nepovedal ze nie je. napisal som ze cinefil je dobra vec. a ten hotel bude tiez dobra vec.ked sa postavi samozrejme.. zkulturni sa to tam. trhy predsa mozu pokracovat vedla kostola. o pracu pridu jedine predavacky v tych potravinach..

mladez je celospolocensky problem. jedno je vsak iste- na dominikanskom namesti nema co hladat. teda myslim teraz opijajucu sa mladez. pre normalneho mladeho cloveka by sa toto namestie mohlo stat akymsi domovom.. ved je tam kostol, filmovy klub, nahravacie studio v podkrovi jedneho domu atd atd..

neviem skadial je taka nenavist voci cirkvi. napisal som to predtym uz raz- vsetko zlo co tam je robia ludia v civile. ziadny knazi, ci reholnici..

kvalitny hotel v okoli dominikanskeho uz dlhsie chyba.
Steri

Predchádzajúci

Späť na Hotely

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia