Tunel ked bude nikdy nebol planovany pozdlz celej sturovej.Ale zapusti sa pred krizovatkou a vyusti zhruba tam kde su teraz zastavky mhdSteri Napísal:cudzinec Napísal:No dúfajme a verme, že sa nakoniec podarý nájsť financie na uskutočnenie tunelu. Bolo by to výborné ak by sa takto vyriešila doprava na Námestí osloboditeľov. Tak snáď sa čoskoro dočkáme.
tunel by bol super, no ako by bol potom rieseny vjazd do pozdemnych garazi? s tunela by isiel este jeden tunel popod tunel?
astley Napísal:Tunel ked bude nikdy nebol planovany pozdlz celej sturovej.Ale zapusti sa pred krizovatkou a vyusti zhruba tam kde su teraz zastavky mhdSteri Napísal:cudzinec Napísal:No dúfajme a verme, že sa nakoniec podarý nájsť financie na uskutočnenie tunelu. Bolo by to výborné ak by sa takto vyriešila doprava na Námestí osloboditeľov. Tak snáď sa čoskoro dočkáme.
tunel by bol super, no ako by bol potom rieseny vjazd do pozdemnych garazi? s tunela by isiel este jeden tunel popod tunel?
Steri Napísal:ja som zase pocul ze tunel by mal zacinat asi v urovni dargova a koncit na palackeho, tak preto som napisal co som napisal.. keby to malo byt ako hovori astley, nebol by to tunel ale podjazd, ci nie? - take nieco ako v spisskej novej vsi v smere od centra na levocu a kosice, ten popod zeleznicu. alebo nieco take ako maju v prievidzi..
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia